maanantai 22. marraskuuta 2010

Kolmevuotias havainnoi

I
- Sä et näytä enää äidiltä.
Sä näytät ihan mummilta.

II
- Äiti, sä oot jo aika vanha.
Sulla on erilaiset silmät ja kädet ja massu.

5 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Voi meitä, onneksi lapset kertovat totuuden ei tarvitse peiliin katsoa. Terveisin, vanhalta näyttävä vaimo, äiti ja tuleva mummo.

Marikki kirjoitti...

Joo... minä olen kyllä ihmeissäni, miten nopeasti tämä lasten saaminen vanhentaa :-).
Näen kyllä välillä itsekin äitini piirteet peilistä katsoessani, joten myönnettävä on, että asiaa lapsi puhuu.

Katja kirjoitti...

Minulle tyttären uusi kaveri sanoi tytärtä eskarista hakiessani: "Ootko sä sen äiti vai mummi?" Kerroin kotona asiasta, 12-v. esikoinen oli pöyristynyt, että joku voi olla niin epäkohtelias. Minua huvitti, tyttö ihan vilpittömästi epätietoisuudesta kysyi. (Vastasin: "Vai olisinkohan mä hänen pikkusisko?" Nauroimme kaikki sille.)

Linnea kirjoitti...

Lapset vaativat veronsa äidin fysiikasta ;-)
Minäkin järkytyn välillä, miten muistutankin omaa äitiäni. Kun katson lapsuudenkuviani, äiti näyttää kuvissa minusta nuoremmalta kuin minä nyt, vaikka onkin niissä nelikymppinen. Vähän väärin... Ehkä 70-luvun kuvat on epätarkempia kuin nykyiset digit???

Marikki kirjoitti...

Joo aivan ehdottomasti ennen oli armollisemmat valokuvat :-) :-)!

Ja nuoremmat äidit. Minun äitini taisi saada pikkusiskoni yli 10 v. nuorempana kuin mitä minä sain kuopukseni :-). Sitten kun ipanat ovat murrosiässä näytän heistä varmaan aivan ikälopulta jo :-).

Katja; yksi ystäväni on saanut lapsenesa neljänkymmenen molemmin puolin. Lisäksi hänen hiuksensa ovat harmaantuneet (kauniisti) varhain. Niinpä häntä luullaan usein mummiksi :-).