torstai 20. tammikuuta 2011

Tunnustus

Sain Marikkalta Beautiful Blogger -award tunnustuksen. Kiitos!


Olen saanut saman tunnustuksen aiemmin myös toiselta taholta. Silloin tunnustuksen eteenpäin jakaminen taisi kaatua osaamattomuuteen ja teknisiin hankaluuksiin... Nytkin sain hetken pähkäillä, että sain kuvan siirtymään tänne :-).

Tunnustukseen mukana kiertää kehoitus kertoa itsestään seitsemän asiaa.

1. Minulla ei ole nyt mitään luovia ajatuksia siitä, mitä voisin kertoa tai mitä mahdollinen lukija saattaisi haluta minusta tietää.
2. Yritän olla itselleni rehellinen.
3. Jonotin tänään 40 minuuttia päästäkseni parkkihalliin. Myöhästyin vastaanottoajasta 15 minuuttia. Onneksi lääkäri oli puoli tuntia jäljessä aikataulusta.
4. Jonottaessani halliin ajattelin Tulku Thondopin (kirjassa Mielen parantava voima) esittämää ehdotusta nauttia odottamistilanteissa mahdollisuudesta olla, hengittää, levähtää jne... mutta levollisuuden harjoittamiseni jäi pintapuoliseksi.
5. Tein Marikkan (kts. linkki yllä) mainitseman Jungilaisen luonnetestin osin ammatillisesta uteliaisuudesta. Sain tulokseksi saman luonnetyypin kuin Marikka. Ajattelin kuvauksen sopivan minuun, mutta tajuan, että se osittain johtuu halusta kokea oikeaksi erittäin myönteisin sanakääntein kuvatut vahvuudet.
6. Päätin tänään luopua lopullisesti järki-ihmisen minäkuvasta, jota olen lapsuudenkodin arvojen pohjalta hellinyt. Olen testin mukaan (ja blogitekstieni perusteella) vahvasti "intuitiivinen". Olkoon niin.
7. Kirjoitan tätä miniläppärillä, lastenhuoneen lattialla vaikka niskalihakseni ovat jo valmiiksi jumissa. Olen usein miettinyt, miksi ihmiset tekevät asioita, jotka vahingoittavat heitä itseään.

Haluan jakaa tunnustuksen eteenpäin. Osa tunnustuksen saajista on saanut tunnustuksen ennenkin. Toivon, että tunnustus on täältäkin suunnalta tervetullut. Mitään velvollisuuksia tähän ei liity :-).

Vuorovettä
Keep it simple
Valon talossa
Pellon pientareella
Meijerielämää
Linnea Talvi seikkailee
Marikan maaginen arkki

Kiitän teitä kauniista sanoista, oivaltavista ajatuksista ja hyvästä virtuaaliseurasta.

3 kommenttia:

Linnea kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! Tuntuu mukavalta.
Kirjoittelen viikonloppuna nuo seitsemän asiaa.
Voimia viikon viimeiseen koulupäivään!

Lumikko kirjoitti...

Kiitos Marikki, on tietysti tervetullut! Hauskoja nuo kohdat 5 ja 6 sinulla, tai oikeastaan kaikki muutkin, hymyilen. Ja minäkin ihan kamalassa asennossa jo toista tuntia, hartiat jännittyneinä, en ole vain saanut liikahdettua, käsittämätöntä laiskuutta.

Palaan tähän jollain sopivalla hetkellä, nyt riistäydyn tästä lihaskippurasta syömään iltapalaa. Mukavaa huomista työpäivää!

Johanna kirjoitti...

Hei ja hui, häkellyin kun huomasin Valon talon saaneen tunnustuksen. Voi että, ihanaa että joku lukee! Kiitos!!! Täällä Kuusessa on myös ollut mukava kiipeillä – seuraan muutamaa blogia ja Kuusi on niistä yksi. Muinaista Vesillä-blogiani päivitin harvakseltaan, mutta tämä omalla nimellä bloggaaminen tuntuu aika oudolta tämäkin..:-)

Jatkan haastetta!