Sivut

maanantai 9. syyskuuta 2013

Kuin pistäisi rahaa pankkiin...

Puhumme lasten kanssa rahasta. 
Pajulla on idea suurten saatavien suhteen. 
Niitä ei pitäisi tunkea sinne pankkiin kaikkia yhdellä kertaa,
vaan mieluummin vähän kerrallaan. Ei tule niin ahdasta 
ja on siitä muutakin etua. 
2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Herttaisia mietteitä ... Niinhän se myös on!

Löysin Appelsiinia ja Hunajaa-blohista gluteenittoman vegaanileivän ohjeen, ja tulin heti tänne jotta voisin littää linkin ohjeeseen ... Mutta ohjeessa onkin riisijauhoa, joka ei kovin hyvin sovi sinulle edellisen postauksen mukaan ... mutta voisikohan sen korvata jollain muulla? Minä laitan sen linkin ohjeeseen jokatapauksessa tähän, vaikka pieneksi toivon tuulahdukseksi taikka inspiraation poikaseksi?!

http://appelsiinejahunajaa.blogspot.dk/2013/09/gluteeniton-ja-erittain-onnistunut.html

Sain ystävältä myös sellaisen paleo-leivän ohjeen, jossa on hurjasti kananmunia ja erilaisia siemeniä - jos se onnistuu niin voin laittaa ohjeen myös siihen :-)

Marikki Kuusi kirjoitti...

Nina, mukavaa, kun olet ajatellut minua! Olen kuitenkin vielä pitänyt riisijauhon kuviossa ja luulen, että se sopii :). Varmasti kokeilen tuota vinkkiäsi lähiaikoina. Olen myös alkanut tehdä perunarieskoja leipänälkään ja niistä olen nauttinut kyllä. Yhtä tosi siemenistä leipää kokeilin, mutta jotenkin se ei oikein onnistunut. Jos löydät paremman ohjeen, kokeilen kyllä mielelläni. Nyt olen onneksi muutenkin ollut paremmilla ruokafiiliksillä
:).