Sivut

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Vihdoin hyvä päivä!

Tänään olen voinut hyvin. En tiedä tarkkaan miksi, mutta jokainen päivä antaa lisää tietoa. Olen nyt ottanut itseni vakavasti ja kuuntelen kehoani uudella tavalla. On melkein jo luottavainen olo. Ja tänään sain palkinnoksi ensimmäisen kokonaan refluksioireettoman päivän! Kun vielä vaakakin näytti lähes sen tavoittelemani 3 kiloa vähemmän, olen ollut oikein tyytyväinen.
3 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Onneksi olkoon, hyvä ja hienoa! Kyllä me kaikki tiedämme ettei elämäntapojen muuttaminen ole mikään pikkujuttu, ei silloinkaan kun tarkalleen tietää että se olisi paras palvelus minkä voisi itselleen tehdä.

Liisa siis täällä ilmoittautuu, nyt koko nimellä.

Nina kirjoitti...

Oi hyviä uutisia on ilo lukea! Keho kertoo omalla kielellään, mikä passaa ... Tsemppiä alkavaan viikkoon! Ja vielä muistessani kysyn - na marinoidut kasvikset, keitätkö tai höyräytätkö sinä niitä ensin - on se etikkaliemi vaiko millainen marinadi?

Marikki Kuusi kirjoitti...

Hei Liisa! Hauska tutustua vähän laajemmin. Vierailin googlesivuillasi ja yrityksesi sivuilla. Oikein mielenkiintoiselta vaikuttaa myös tuo työminäsi, joka sivuilta näkyy. En muuten suuremmin yllättynyt mistään --- jotenkin sitä on ihminen itsensä näköinen teksteissään, vaikka roolitunnukset ym. puuttuvatkin.
Jatketaan ajatustenvaihtoa!