lauantai 5. maaliskuuta 2011

Neljä voittoa ja yksi häviö

Opin tänään letittämään pullapitkon neljällä pullalangalla. Teimme Mintun kanssa pullia. Laskiaisen sopii tulla.

Timotei askarteli legoista mäkihyppymäen monttuineen ja parkkipaikkoineen. Siellä järjestettiin legoukkojen maailmanmestaruuskilpailut. Japani voitti.

Paju halusi pelata muuttuvaa labyrinttia. Veljekset olivat kiinnittäneet huomiota siihen, että häviän pelissä huomattavasti useammin kuin Paju, joten he hyvää hyvyyttään alkoivat kehitellä keinoja tasoittaa peliä hyväkseni. Se oli vähän kiusallista, sillä yleensä ongelmana on lähinnä se, kuinka onnistuisin tekemään tarpeeksi huonoja siirtoja peliä tarkkailevan Timotein huomaamatta... Hävisin ensimmäisen tasoitetun pelin ihan reilulla pelillä. Seuraava peli pelattiin ilman tasoitusta ja minä mokoma - edelläkuvatusta tasoittelusta rohkaistuneena - menin ja voitin pelin. Kun Paju tajusi, että minä voitin, hänen olemuksensa lysähti kerrasta, hän kääntyi itkeämään selkä minuun käännettynä ja tiuskaisi vain välillä: "tyhmä äiti!".

Mintulla on kaveri yökylässä. He katsoivat Miss Suomi -kilpailua ja arvioivat kilpailijoiden pukuja ja hiuksia. Tauolla järjestettiin yöpukukierros ja homman päätteeksi hammaspesukierros. Ilmeet ja eleet olivat autenttisia. Tämän blogin ihannetyttöjä :-) ehdottomasti.

Ei kommentteja: